klocka

onsdag 5 februari 2014

Reklam!
Jag tycker vissa saker som visas på reklamen, funkar lite si och så. Men dessa två fungera toppenbra, åtminstone till 95 %. Strepsils funkar bra mot onda halsar, och Dentastix för Izor tänder :))
Vad tycker ni om reklamen som visas, tror ni på det?

Ha en fin dag!
Kramen♥

18 kommentarer:

Anonym sa...

Nä - tror inte på Reklamen hihi
Men...

Strepsils vet jag fungerar innan Reklamen för det gav Läkaren mig när jag var liten & hade opererat bort knutor i halsen :)

/Kram & Nospuss till söe Izor såklart <3

ansepanse sa...

reklam är ju till för att vi som konsumenter ska handla mer, så nej, jag tror inte på reklam
men nu har jag i alla fall googlat och läst om Dentastix, det verkar vara bra, ger du Izor en sådan per dag? jag funderar på att skaffa sådant till mina också
kramar

Villa Freja sa...

Det viktigaste tror jag är att man är kritiskt nyfiken. Vill man prova gör man det och utvärderar själv. Det är sällan jag sväljer något med hull och hår utan att tänka till innan. Kram.

Filifjonkan 1 sa...

Hej Reklam är en grej som gör mig galen rent ut sagt har 87 kanaler med tv och å sänder alla sin reklam samtidigt verkar det så man zappar iväg när den första kommer och då är det klippt på alla kanalerna utom Svt1 eller 2 det är en fördel med dem alla fall. Strepsils är en gammal en som jag haft i många år den fungerar bra fanns i en plåtask förr. Den andra vet jag inte om den är bra. Men du vet snart. Grattis till dina 600 som ni vann på triss visst är det kul att vinna så där stort eller smått spelar ingen roll men kul är det.

znogge sa...

Det är nog lite si och så med det. En del fungerar men inte allt. Våra hundar sväljer dentastix på två röda så de hinner aldrig göra någon nytta!

Kram

Dehäreja sa...

Man får nog ta all reklam med en stor nypa salt... Verkar nå't FÖR bra för att vara sant, så är det nog inte sant heller.
Dessutom så är vi ju individer, så det som är bra för den ena behöver ju inte alls vara bra för någon annan.För att ta dina exempel:
*Strepsils funkar inte alls på mig!
*Dentastixs hjälper till att bibehålla god munhygien på Oscar!

Gilla sa...

Jag har inte använt Strepsils på många år, men de har i alla fall en lindrande funktion.

Den andra får jag väl överlämna till Baloos Matte. Vi har nån slags bitpinne också till honom. Han får en sån att tugga på, när han kommer till oss. Då sitter han kvar på hallmattan, tills vi kommer på att ge honom en sån. Först räcker han upp tassen, så får han den och så lägger han sej ner och tuggar sönder den.

Sv: Visst gillade vi att han kom igår. Men det var ju längesen sist, så vi glömde båda att ta med dom svarta påsarna. Kom på det under promenaden. Men det ordnade sej, för han behövde inte göra 2-an. Men vi kom också på att vi hade servetter med oss, som vi kunde använda utifall att.

Kram/Gilla

yvonne sa...

En del reklam är bra !Prova dom! Kram !

Mita sa...

Mycket av reklamen passerar bara förbi och man orkar inte bry sig. Men sen kan det dyka upp nånting som man fastnar för och vill prova.
Strepsils och Dentastix har ju funnits länge så dom vet man gör nytta,
Kramiz♥

Siita sa...

Det mesta är lurendrej. Men jag tycker att Lyx hjälper min hals. Kram

Monachos sa...

En del reklam tar jag till mig medan jag kan bli precis tvärtom - anti den produkten. En som dom kör så att man blir knäpp är ju den där om vita pro och jag tror inte alls på den för hade den varit så fantastisk så hade den sålt sig själv och inte behövt reklamen hela tiden. Köpte Dentastix fast annat märke till min nya vovve - och han åt inte alls, så jag köpte pedigres dentastix - inte dom heller fast sen när han boat in sig så dög dom båda två. Så han får inte varje dag men nästan. Må gott

Tess sa...

Idag är det NutellaDagen :P Gillar Du Nutella ?

fialia sa...

Jag timar det mesta o ser det senare. Spolar förbi reklamen, så nu vet du vad jag tycker, hehehehe.
ha de Fia

MARIA I KOS sa...

Ibland går jag på reklamen och testar något.
För min Ludde fungerar inte de där tuggpinnarna, han är så glupsk så han biter bara av bitar och sväljer och då fungerar det ju inte som tandrengörande :)
Kram ♥

Susanne P sa...

Jag är hopplöst lättlurad men de där Dentastix-reklmen luras lite.
På reklamen tuggar hundarna den om och om igen. "num, num, num"
Men mina tuggar på sin höjd, tre tuggor, sen är de slut.

Kram

Änglarum sa...

Hej!brukar sällan ta åt eller ta till mig av reklamen,kan tänka mig att det är både och..men tack för tipsen..må så gott vännen <3 kram Jessica

soffie sa...

brukar med käka strepsil då jag har ont i halsen men sist jag hade ont så köpte jag xyxs istället tanten på apoteket sa att den var bakteriedödande med medans strepsil inte var det:) kramen

Snäckskalsdalen. sa...

Jag har en otrolig förmåga att varken se eller höra reklam, jag stänger helt av och när andra berättar om nån ovanligt fånig eller en rolig reklam så har jag inte en aning.....
Agneta kram