klocka

lördag 16 juni 2012

Inte roligt!

Ni kanske minns att jag berättade för ett bra tag sedan, om att vovsen skulle få sova i denna på natten, pga av allergin. Så att det inte skulle bli så mycket hundlukt och pälshår i sovrummet.

Till en början gick det väl " rätt" okey, men efter ett tag  när jag ställde fram detta galler, sprang han nästan och gömde sig. Så vi fick sluta att ha honom där, så han fick ligga i sovrummet trots allt! Så nu brukar jag ställa detta kompostgaller ovanför trappstegen, "men när detta kommer fram, pyser grabben iväg". Men det är perfekt med detta galler, då kan man ändå ha öppet och vädra. Men det är bara när jag ska göra någonting inomhus, när jag absolut inte har någon koll på Izor. Tror inte han skulle lämna gården, men han kan ju skälla på folket efter vägen. Och är man rädd för hundar är det ju inte så roligt, han är ju inte en knähund precis, fast många gånger tycks han tro det :))
Ha en fin kväll!
Kramen♥

14 kommentarer:

Siita sa...

Någon knähund är han inte. Men är du allergisk mot han? Kramar

Mita sa...

Vilken tur att "gubben" din inte är allergisk mot Izor,det vore ju fruktansvärt.
Jag tror inte hundar gillar att bli instängda så där bakom galler. Men bilen går ju bra med buren och det är ju en himla tur det.
Fast många säger ju att det är nånting som ska tränas in succesivt,men jag vet inte..
Skönt för Izor att få sova hos er i sovrummet..*L*..
Kram vännen♥

Znogge sa...

Eftersom sonen är pälsdjurs allergiker (dock ej mot hund) bestämde vi att hundarna inte fick vara på ovanvåningen. Vi har en barngrid för trappan så det är liksom hundfritt där uppe. Som en säkerhetsåtgärd och det fungerar bra.

Nej, någon knähund är han inte men han är bara så fin!

Kram

Ankii Nilsson sa...

Uj ja, de förstår jag att han inte ville vara där:) de skulle aldrig funka med mina jyckar heller. Men ett galler för dörren om man vill hålla dem inne men ändå ha öppet, eller tvärt om, ifall man vill hålla dem ute, ex när man torkat golvet:) så är de ju bra.

Kramiz

ansepanse sa...

jag använder sådan kompostgaller i dörröppningen mellan köket och hallen när Nemo och Sluggo äter för de måste äta separerade, men särskilt Sluggo är livrädd för gallret och det är ju egentligen bra, för då går han ju inte för nära det heller
Sv: tack vännen <3

Monachos sa...

Förstår att det inte är kul med att bli lämnad bakom galler. Väldigt stilig hund har du tycker jag. Må gott

Lisbeth sa...

En baby är en baby Jag känner igen ditt tänkande. Jag är hopplös på att få samvetskval när jag styr och ställer fast jag vet att ingen far illa. Bra jobbat med att säga nej. Man måste våga var vuxen. De hinner ut på äventyr som kan innebära att det blir alkohol med i spelet.
Ha en fin kväll
Kram

soffie sa...

fniss lite stor för att va en knähund men guuu så gooo han är:)

Susanne P sa...

Kompostgaller är väldigt bra till väldigt mycket!
Kram

Mickis sa...

Jag förstår Izor... göm dig... klart du ska va i sovrummet o helst i sängen.. vem har sagt att mannen ska ligga i sängen o hunden på golvet? nä stå på dig Izor hahaha


kram

Fenixmonas sa...

Förstår att han inte gillar den där, ingen vill ju vara instängd. Nej, någon knähund är han ju inte men en riktigt fin gosevivve i alla fall! Kramiz

Camilla sa...

Hahaha...knähund? Du måste skaffa dig större ben ;)
Kram!

Husfrun sa...

Tror jag det att han pyser iväg när gallret kommer fram ;) Går det inte att ni sover med stängd sovrumsdörr med Izor utanför?
Kram.

Marie maräng sa...

Vad jobbigt med allergi när man är en riktig hundvän...

Önskar dig en skön söndag.
Kram Marie