klocka

torsdag 26 april 2012

Blivit stora!

När jag tittar på denna bild, drömmer jag mig tillbaka när barnen var så här små. Tänk var har alla dessa år tagit vägen??? här är dom ett år. Och i mitten på Augusti fyller sonen 18 år och dottern 14. Mellan dessa två är det som att vända på en hand när dom var små, sonen tystlåten, försiktig och gjorde inte så mycket väsen av sig. Medan dottern var ett riktigt busfrö. Hon var busig på ett glatt sätt, lite som Emil i Lönneberga. Det hon inte klarade av, det kunde nog ingen :)) Minns speciellt ett tillfälle när hon var runt 1½ år. Gubben och dottern var ute på gården och då fick hon plötsligt se stegen som stod mot väggen. Och naturligtvis började hon klättra på den. Och gubben hade bara vänt bort blicken för ett ögonblick. Och i samma veva tittade grannen ut genom fönstret och såg detta. -Å jisses, titta sa han till sin fru, "J" är på väg upp på stegen.  Och när gubben vände sig om och såg detta, hade hon hunnit nästan hunnit upp på  halva stegen. Dagarna var verkligen fyllda med busigheter, från morgon till kväll.
Men det var tider det, nu behöver dom nästan inte oss längre? tycker dom i alla fall!
Kramen på er♥

27 kommentarer:

zoega59 sa...

Söta var de som små, det är de säkert fortfarande.

Hoppas allt är bra med dig, och att du har fått njuta av fint väder. Stockholm har haft skapligt väder tills nu, just nu regnar det

kram

Milla sa...

Så söta de är på korten :)
På tal om stegen, pfiew att det gick så bra med det hela och om hon fortsätter att klättra i den farten så kan hon nå vilka mål hon vill här i livet :)
Jomen visst tror de att de inte behöver oss ju äldre de blir men det vet ju du och jag att sanningen är en helt annan, hihi.
Kram

Gökboet sa...

Underbara var dom som små och är nu underbara föräldrar själva!

Var ålder har sin tjusning, tack och lov!

Varm Kram!

Znogge sa...

Det syns nästan på henne där hon sitter i stolen tycker jag ;-) Tänk så fort tiden gått. En smula vemodigt minst sagt...

Kram

Veiken sa...

Tiden rinner iväg och vi föräldrar minns medan barnen erövrar världen igen och igen, tills dom själva blir föräldrar och cirkeln är sluten :) Kram

mariaikos sa...

Ja visst växer barnen fort . Vi har ju dragit ut på det länge . Äldsta barnet är ju 28 och yngsta fyller 15 . Så vi har ju haft barn länge ;)
Kram ♥

Lisbeth sa...

Ja nog undrar man vart åren tr vägen. Som tur är så har man fina minnen att leva vidare på. Du får trösta dig att en dag blir det barnbarn och det ska du veta att det är ändå roligare än att ha egna
Ha en morgondag
Kram

Diana sa...

Tiden går snabbt ibland. På gott och ont, haha.

ansepanse sa...

mm, de små växer och blir stora :) och det är väl härligt att de tycker att de klarar sig själva, för när det behövs kommer de ändå och ber om hjälp och råd
kramar vännen

soffie sa...

ja jisses vad livet går snabbt ,jag satt å tänkte igår på just det,min äldsta tjej ska ta studenten nu i Juni och kankse flytta till stockholm i höst om hon kommer in på den utbildning som hon har sökt,känns jätteknepigt!å va fina bilder på dina :) kramen

Susanne P sa...

Vilka godingar!
Det är ju klart att du skulle få en av varje, en lugn och en påhittig en. Annars så hade du inte fått smakat på att vara småbarnsförälder. ;)
Kram

Siita sa...

Hejsan. Ja du barnen växer upp för snabbt. Kram

Inkan Holmqvist sa...

Så var det med mina barn också.
Sååå olika. :-)
Söta dom är.
Tazz&Kram

Agneta sa...

ja jisses vad tiden går ibland, man hinner inte riktigt med. O lite småbus hittar de ju på de små trollen :-)
och som tur är så behöver de ju en säkert även om de inte erkänner det öppet!
kram

Sussi sa...

Dom är roliga dom små liven. Och snabba ;)
Tur det inte hände något under stegklättringen..

Kramisar

Marie sa...

Ja, vart har åren tagit vägen?? Vår äldsta fyller 31 på lördag (ooops, vad tvärgammal jag känner mig nu!!)
Kram♥

Mickis sa...

Vad FINA dem är båda 2 :-)
Det är kul att titta på gamla kort & vi har även videoinspelningar från olika saker när barnen var små.. Så härligt att se :-)

Varje tid har sin tjusning :-)
Ha en fin kväll!
Kram

creando sa...

Gullungar på bilderna :)

Ibland kan man verkligen sakna den där tiden, men ibland känner jag att det också är vääääldigt skönt med äldre barn. Varje tid har sin charm, helt klart :)

Kramar Kicki

Caroline sa...

Tiden går alldeles för snabbt många gånger i livet.

Kram

Fenixmonas sa...

Ja, åren går så fort, så fort! Fast barnen tycks allt behöva oss oavsett hur gamla de är...kramiz

Husfrun sa...

Haha, tycker de ja - men innerst inne vet de sanningen ;)
Kram.

Camilla sa...

Herre Gud vad fort det har gått.
Otäckt fort tycker jag.
Snart ska dom väl få för sig att flytta hemifrån också ;)
Kram!

Malin sa...

Ja då, vart har åren tagit vägen? Jag lurade ju tiden lite genom att skaffa en sladdis men äldre blir jag ändå, är inte det lite taskigt ;-)?
Kram

Therese sa...

hi hi med andra ord finns det hopp, just nu är jag mitt uppe i busigheterna, så jag längta allt lite tills de är större å förhoppningsvis mindre busiga.... *ler* KRAM

Ankii Nilsson sa...

Ja de var tider de, när de var så där små. Snart är de så stora så de kanske kommer hem med nya små till Er. De där livsefterrätten:)

Jasså de tror inte att de behöver Er länge:) konstigt...

Kramiz

äppelblomman sa...

Ha ha ja visst är det skillnader på barnen;) mina 3 är sååå olik varandra i min mittenpojken är precis som din flicka och jag var tydligen oxå sån när jag var liten;)
Kram K

Sladdertackan sa...

Tiden fortsätter att gå fort. Innan du vet ordet av har du barnbarn. Min dotter fyllde 40 i april, begriper inte vart tiden tagit vägen.
Kram