klocka

torsdag 19 januari 2012

Snön den bara vräker ner!

Jaha, nu är den riktiga vinter på väg, och det är med stormsteg. Varför ska den komma nu när vi vill ha vår???? snön tycker jag ska komma till jul! Har vi inte fått den innan dess kan vi lika gärna vara utan, eller vad tycker ni?
Men det är väl bara att bita i det sura äpplet och ut och skotta, något annat alternativ finns det väl inte?
Om ni har vägarna förbi är ni välkommen att ta en skyffel och hjälpa till :))

Här ska ni få en Torsdags fräckis:

2 målare stod på en balkong och målade. Då den ene blev kissnödig. Den andre säger, ställ dig längst ut på plankan öppna gylfen och häng ut snorren, så håller jag plankan. Han gjorde som han blev tillsagd. Kompisens mobil ringer och han släpper taget. Kollegan faller ner, på balkongen under sitter en man och en kvinna. Kvinnan säger:
K - där flög en bög förbi
M - hur kan du veta det??
K - varför skulle han annar hålla i snorren och skrika, vart är du ditt jävla arsle.

Ha en fin dag!
Kramen♥

6 kommentarer:

Milla sa...

Jag håller med dig om snön. Har den inte kommit innan jul så kan den låta bli att komma nu. Peppar, peppar så kom endast lite puder här hos oss inatt och med tanke på din historia så föredrar jag nog fallande snö :))
Ha en fin dag!
Kram

Tinezza sa...

Här i Köping kom det också lite snö men bara lite så att det ser vitt ut. Snöskyffeln får vänta ett tag till hoppas jag verkligen. För nu vill jag ha VÅR !!!

MICKAN sa...

Och här pratades det om att vi skulle få snö också. Men det bara regnar här och jag måste ju säga att jag hellre har regn än snö :D

Västgötskan sa...

Håller med dig. Det känns som att den kommer aningens för sent. Bara frustrerande nu! :-P

linda - en vimsig mamma sa...

ja verkligen, man känner sig inte helt hemma i huvudet sista natten då =/ tror du dom inte försökte få ut mig på en 5.e natt också men var fan tvungen att säga nej då !! kram

Mickis sa...

*skratt*

Jag kan bara instämma har inte snön kommit till jul, behöver den inte komma alls.... Här är det strålande solske, ngr plusgrader blå himmel & gröna gräsmattor så det är bättre att du kommer hit än jag till dig ;-)

Ha en finfin torsdag!
Kram