klocka

fredag 18 april 2014

Roliga smileys!
Tänk vad tekniken har gått framåt, när det gäller mobiltelefoner. Ni minns ju att jag köpte denna Iphone av sonen för ett tag sedan. Och det finns "nästan" hur många roliga smileys som helst :)) Det är perfekt som börs samtidigt, man får plats med dom viktigaste korten :))

Ni minns ju kanske mina förra telefon?? den var av en helt annat slag.....  inte kunde man skicka några roliga figurer, men det gick ju i alla fall att ringa å skicka sms. Men vad tycker ni??? grann eller vad :))


 Ha en fin påskafton!
Kramen till er alla♥ 

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi Jaa riktigt grann ...
/Kram & ha en fortsatt gooer glaaer påsk!

ansepanse sa...

jag gillar det gamla stuket :) jag har själv en som jag bara kan ringa och skicka sms med, ja lite annat också då men, ja det räcker för mig, jag vill inte ha mer liksom
GLAD PÅSK
kramar vännen

yvonne sa...

Jag kommer ihåg de STORA gamla mobilerna .Jag hade en sån. Sen blev det en liten en .Nu har jag en sån som din fast svart.En som man har som börs också............Jag har korthåriga ,så det blir varannan dag! Kram!

Gilla sa...

Visst är telefonerna riktiga monster idag. Man kan allt med dem. Men då ska man väl ha en I-phone. Det har inte jag, utan en Samsung. Jag ringer i alla fall så sällan och får sällan samtal. Så det gör inget alls.

Du kanske inte kände igen mej bara. Vi har ju inte träffats förut IRL

Kram/Gilla

Nett sa...

Kan tänka mig att skillnaden är stor mellan de telefonerna. Kram

Pisan sa...

Jag har fortfarande en "gammal" mobil men har köpt en ny som dock från början var trasig, den är nu på verkstaden... Tar minst 3 veckor enlig mejl från dem :-(
Men visst är det kul med alla smajlisar och även andra finesser i de moderna mobilerna. Ska bli kul när jag väl har min nya i handen och den funkar.
Önskar dig en fin påsk! Kramar! ♥

Therese sa...

Jo det går sannerligen frammåt med tekniken... Här njuter vi av en härligt solig dag å en skön eftermiddag i ett varmt uterum. Hoppas påsken fortsätter i samma stil ;-D KRAM

Susanne P sa...

Tekniken går framåt i en väldans fart!
Nu är man ständigt och jämt uppkopplad på internätet.

Kram

Mickis sa...

Jag skulle inte klara mig utan "smartphonen" idag :-)
Ständigt uppkopplad... :-)

GLAD PÅSK 🐣🐣🐣

Kram

TantGlad sa...

God morgon!
Ja utvecklingen har ju gått framåt, men smaylis har inte jag fast det är en dyr typ iphone telefon. Kanske jag inte kan den avdelningen. Men för mig är det viktigt att ta fina bilder och då var min bäst enligt säljaren och jag har en HTC.

Ha en fortsatt jättefn påsk nu!
Kramen på dig.

soffie sa...

ja jisses vad tekniken går framåt...

Browneyedgirl sa...

Finns hur mycket som helst :)
Jag har fortfarande inte lärt mig alla funktioner *haha* kram vännen <3

Kashma sa...

Vilken iphone är det? =)