klocka

torsdag 19 september 2013

Torsdag!

Torsdag idag, och jag har ledig dag från jobbet. Så då är det bara att städa å tvätta här hemma. Så skönt att ha det gjort, eftersom jag ska jobba natt hela helgen. Jag brukar "oftast" städa torsdag eller fredag. Beror på hur jag jobbar. Så nu en mugg kaffe, och sedan bara fram med dammtrasan och dess tillbehör :)
Har ni någon speciell städdag?

Ha en fin dag!
Kramen mina fina bloggvänner♥


14 kommentarer:

Nett sa...

Även jag skall jobba natt hela helgen :) Brodera, ja vad kul. Det har jag med gjort men det var ett tag sedan. Kram

ansepanse sa...

nje, inga speciella städdagar, J brukar dammsuga på helgerna och jag tar och städar när jag tycker att det ser ut som att det behövs :)
kramar och ha en fin ledig dag nu
<3

yvonne sa...

Har ingen speciell dag som jag städar ,men det brukar bli på fredagar .Handlar på torsdagar..Solen kom hit vid 10tiden. Den värmer så gott Nu är det 20+ i solen. Kram!

Znogge sa...

Skönt att få städningen avklarad. Förr storstädade jag fredagar men numera tar vi det vid behov. Det var skillnad när tre barn bodde hemma!

Kram

Mickis sa...

Jag tycker att jag småstädar hela veckan men ändå är det aldrig rent... ;-)
Hade jag orkat hade jag veckostädat varje torsdag. Dammat, städat toaletter, dammsugit & torkat golv. Men orkar ju inte allt på en å samma gång... & dammsuga behöver jag göra varannan dag... blir bösigt när man har hund...

Ha en fin dag!
Kram

Jennie Bergius sa...

Visst är det skönt att få städat innan helgen. Här är det M som sköter dammsugning och moppar av golven.. :)

Hihi, jag hade gärna bjudit dig på kanelbulle :)

<3 Jennie

soffie sa...

härligt med en ledig dag , å va gosigt han ligger där, svar ja jag har nog gröna fingrar de flrsta av mina växter är vackra här :)

Mita sa...

Skönt att ha städningen avklarad innan helgen.Jag brukar ta golven ordentligt på torsdagar,ev, dammar jag på fredan,det brukar bli varannan vecka. Dammsugning blir det förresten var och varannan dag när man har hundar...
Kramiz**

Fenixmonas sa...

Ja, ledig är numera synonym till städa...hehehe...fast det är ändå gott att få gjort det! Kramiz

Siita sa...

God morgon. Ja jag brukar städa när det behövs, ingen särskild dag. Men vet jag att jag ska få främmande så blir det mera noga då. Kram

Solglitter sa...

Önskar dig en fin helg trots allt jobbande!
Stor höstkram från Lollo ♥ ♥

Therese sa...

Torsdag eller Söndag brukar det städas här hemma, å så med hundar blri det ju dammsugning var dag å nu med regn/lera så måste moppen med fram.... Önskar dig en fin dag! KRAM

Pisan sa...

Nej, ingen speciell dag. Här städas det när ork och lust finns. Dammsuger gör jag 2-3 ggr veckan vare sig jag vill eller inte. Men för övrigt så blir det som sagt när ork och lust finns.
Önskar dig en fin fredag och helg! Kramis! ♥

Anonym sa...

Njae...Litet försök finns ju men beror på mående jobbet mm mm
Ha en härlig Fredag nu/Nospussar 6 Kramar Annmi