klocka

onsdag 10 oktober 2012

2½ år!

Nu har jag varit aktiv " ganska i alla fall" på bloggen i 2½ år. Minns dottern tyckte att jag skulle börja blogga jag oxå :))  men var lite tveksam i en början. Tänkte???? vad ska man skriva om....  men hur som haver, så fick man in ett litet inlägg, och sedan rullade det bara på :))  minns från början hade jag tre stadiga följare ( och dom följer mig fortfarande).  När jag går tilbaka och tittar från allra första början, så var inläggen kort och fattiga. Men eftersom tiden gick, blev det lättare och lättare att göra inlägg och man hade mer och mer att skriva om:))  så idag kan det t om med bli två eller tre inlägg om dagen *L*  Och besökarna har blivit så MÅNGA, och det har jag "ni" mina vänner att tacka för :))  ni kanske gillar min blogg ändå, trots att inläggen är inte dom mest intressanta alla gånger. Men jag vill tacka alla mina följare, och hoppas på att ni vill fortsätta följa min vandring genom bloggens värld♥
Och det bästa med bloggen är... att man fått så många goa vänner och vissa har jag haft med mig på resan jättelänge :))  så hoppas detta fortsätter. Ibland har man haft en " liten" tanke på att sluta blogga, men så ångrar man sig och tänker.... detta är ju jätteskoj :))
Och ett STORT tack till min goa dotter som "lurade" in mig i bloggens värld *L* :))))
Ha en fin kväll!
Kramen goa vänner♥♥

20 kommentarer:

Siita sa...

Då har jag varit bloggare lite längre än dej. Jag började tror jag första juni 2008. Dottern tyckte jag skulle skriva av mej mina tankar om min bröstcancer. Kram

Sus sa...

Javisst är det jätteskoj!

Kraaaam

Mickis sa...

Samma för mig.. Började blogga lite försiktigt 2008 & sen har det bara blivit mer och mer :-)

Jag är glad att jag bloggar. Många fina vänner har man fått :-)
Glad att du bloggar annart hade jag inte vetat vem du var :-)

ha en fin em & kväll!
Kram

Anonym sa...

Wooo...Härligt & visst är bloggvärlden fin ♥...
Naw,såååååå vackert foto på Izor/NosPuss & Kram från mig i Höstsolen!

Milla sa...

Å, tänk vilken tur att du fortsatte så att jag hann att hitta hit :) Vi fyller ju t o m år på samma datum, skratt och våra gubbar med! Hur ofta händer det?!
Kram och grattis på 2½ årsdagen

Filifjonkan 1 sa...

Hej. Ja blogga är rätt skönt det är så lagom man behöver inte skriva långa historier jag gjorde det från början och det blev 4-5 inlägg om dagen men efter sådär 4 år tröttnade jag så började jag rita istället så gott det går.Texten är kort bilderna får tala för sig själva men ibland är det skönt med lite bloggpaus tiden räcker inte till alltid liksom, men det är kul som du säger.

♥ Carina ♥ sa...

Vad skulle vi göra utan våra döttrar? Det var min dotter som fick in mig i bloggträsket också ;)
Hoppas du sovit gott :)
Kram och godmorgon! hihi

Znogge sa...

Tack själv och tack för att du bloggar. Alltid trevligt att titta in här till dig.

Kram

livet på landet sa...

=) ♥

Malin sa...

Grattis på 2,5 års dagen :-)! Jag firar snart tre, tänk vad tiden går fort!
Kram

Therese sa...

Visst är det kul att blogga?!?! Jag är så glad att jag började, en digital dagbok och socialt umgänge i ett, perfekt! KRAM <3

Marie sa...

Men shit, när jag läste ditt inlägg kom jag på att jag firar tre år på lördag!! Herrejisses, det är länge det;)
Kram♥

Gökboet sa...

Visst är det härligt och bra med lite envisa och uppmuntrande 'ungar' ;)

Kram på er, både 2- och 4 benta ♥

Yvonne sa...

Jag började också blogga så försiktigt.Sen flöt det på!! Jag har haft 5 bloggträffar och har träffat underbara människor genom bloggen.Svar:Men...jag har aldrig gjort rårakor innan och dom blev ganska bra.Kramade du ut vattnet i de rivna potatisarna??Och när du har skalat potatisen så är det bra om de får ligga i kallt vatten en stund.Snart tid att lägga sig så jag önskar den God natt och sov så gott!! Kram!

creando sa...

Det kan du ge dig sjutton på! Mig blir du inte av med :) :)

Kramar

och tack för hälsning idag. Värmer lite extra en sån här dag ♥

Camilla sa...

Det ÄR rolkigt att blogga!
Är snart uppe i fya år,jag :)
Sv: Hahaha...jo,det var så här. Jag skulle bara prova att lägga ut inlägget som tidinställt. När jag vaknade hade det inte kommit in. Så jag lade ut det vid 7.30 tiden. Men tiden ändrade sig inte. Därför står det 00.30 :)
Kram!

MICKAN¸.•°`♥✿⊱╮ sa...

april eller maj 2008 började jag blogga på metrobloggen.

Sen har det följt på ...

Pisan sa...

Jag är så glad att jag började blogga, har fått många fina vänner genom den, en del har jag träffat IRL. Började för 4 år sen. Trodde att blogga var nåt svårt och komplicerat innan jag väl började, men så är det ju inte! Fattar inte varför jag inte började tidigare... Nu är min blogg och att läsa andra bloggar en del av min vardag.
Ha en fin torsdag! Kramar!

ansepanse sa...

grattis till dina 2 ½ år :) jag har själv haft många funderingar om att sluta blogga, kanske blir det så, jag tycker många gånger att det tar alldeles för mycket tid men samtidigt som du säger så har jag fått så många fina bloggvänner
kramar

Herr Nilssons Fru sa...

GRATTIS VÄNNEN o vilken tur du började för jag tycker nog bloggvärlden vore lite småfattig utan dig och Izor.

Kramiz o go fredag