klocka

onsdag 31 juli 2013

Kommer att sakna söta kaffepannan

Jag kommer att sakna denna söta lilla kaffepanna när jag ska lämna den åter. Vi fick låna den av mamma och pappa under hus renoveringen, och som ni ser står den fortfarande kvar hos oss. Det var deras första kaffepanna dom köpte, den är 45 år gammal.Eftersom vi har köpt en inductionhäll så har vi fått köpt en del nya kastruller, och dom gamla lämnade vi över till nya husägaren. Synd att kasta bort riktiga fungerande kastruller. Men om jag ber snällt kanske jag får behålla kaffehurran :)

Nu håller jag tummarna att det går bra för gubben på operationsbordet, där han ligger nu♥

Ha en fin dag!
Kramen♥

tisdag 30 juli 2013

Lämnar det gamla livet

och börjar det nya. Nu har vi lämnat vårt förra hem för gott, känns lite vemodigt, vi har ju trots allt bott där i 19 år. Han som köpte huset, har varit en klasskamrat till gubben.Och han har själv varit ortsbo många år.
Så dessa 3 dagar har vi och svärföräldrarna städat, donat och burit allt vad vi förmådde. Men tyvärr kunde inte gubben göra så mycket med sitt brutna nyckelben. Och på lördagskväll fick vi åka in på akuten igen, eftersom gubben fick sådana smärtor i revbenen. Och då visade det sig att... han hade även brutit några revben, men det såg dom inte på röntgen i onsdags.Men tydligen kan man inte se sådant alla gånger på röntgen bilderna. Så nu är det olika varianter av tabletter han får äta. Men i morgon får han äntligen göra operationen efter 1 veckas väntan, så han kan få sova i sängen i någon ordning. Dessa sju nätter har han sovit i solstolen i vardagsrummet, inte det bekvämaste kan jag tänka mig.

Ha en fin kväll!
Kramen♥

fredag 26 juli 2013

Nu är det sålt!

Nu har vi sålt vårt hus, skrev papperna idag, känns bara så toppen :)  Att det bara skulle ta två månader att bli av med huset, känns nästan som en dröm. Men tanke på att det inte är så lättsåld vi vårt samhälle. Men mycket glad och nöjd är vi :)  så nu håller vi på att städa ut det sista, men ett litet problem har vi....
Det är så att gubben råkade ut för en liten olycka med crossen på onsdagskväll, han körde omkull och bröt nyckelbenet. Jag fick hämta upp honom på crossbanan, och köra honom till akuten. Och på förmiddagen idag hade han fått tid för operation, men så ringde dom i morse, och bokade om tiden till på onsdag för det hade kommit in några akut fall. Så ni förstår att han inte har det lättaste att hjälpa till med det sista som ska sorteras. Men än hur det är, så känns det bara SÅ bra att huset är sålt :)

Ha en fin kväll!
Kramen♥


måndag 22 juli 2013

Har det så bra!

Hej alla vänner. Här har jag det så bra, trivs som fisken i vattnet♥  Och eftersom matte har dörren öppen mest hela dagarna, och jag kan gå ut och in som jag vill :)  och vi har även hittat en så fin cykelpromenad på 5 kilometer, som matte och jag försöker cykla ofta.
Så härifrån vill jag då inte flytta, och inte min familj heller :)  och så vill matte visa sina fina blommor som också verkar trivas i vårt nya krypin.....




Vad tycker ni? visst är orkideerna fina :)
Hoppas ni alla har det bra, och mår gott!
Kramen från Izor♥

söndag 14 juli 2013

Äntligen.......

i 5 härliga veckor, och jag ska bara njuta och må gott :))   och så klart hoppas jag på mycket sol och värme♥
Kramen♥

torsdag 11 juli 2013

En del av köket


Här kommer en bild på en del av köket (matsalsdelen). Resterande av köket är det lite små pyssel kvar. Men snart är även det klart :))

Som ni förstår har jag dåligt med tid för bloggen. Men det ska väl snart bli bättre :))
Kramen på er♥

tisdag 2 juli 2013

Före och efter!

Här kommer före och efterbilder på badrummet. Det är både större och fräschare, eller vad säger ni? :))
Ha en härlig kväll!
Kramen vänner♥


                                                             Efter bilder