klocka

tisdag 30 april 2013

Valborgsmässoafton!

Vill önska alla mina goa bloggvänner en fin valborgsmässoafton♥
Här blir det jobb för mig mellan 15:00-21:00 i kväll. Så brasan får jag hoppa över detta år.
Ska ni gå och titta på vårelden i kväll?
Ha det gott!
Kramen♥

måndag 29 april 2013

Bokat och klart!

Nu har vi bokat mäklare, så på fredag denna vecka kommer han/hon hit. Då blir det genomgång, hur det går till när man ska sälja. Nu känns det som det närmar sig mer och mer, för att få flytta in :))   Och förhoppningvis kommer köket och vitvarorna på onsdag till veckan, så nu håller jag tummarna för det :))

Ha en fin dag!
Kramen♥

söndag 28 april 2013

Äntligen köpt!

När jag var till stan i tisdags, då kom jag äntligen mig för att köpa denna. Ser ni vad det är???
Just precis, en hamburgerpress. Har faktiskt aldrig gjort hamburgare hemma förr. Så det ska bli skoj att prova, och spännande och se hur det smakar :))

Ha en fin kväll!
Kramen♥

Försvinner allt mera!


Snön försvinner allt mer å mer här hos oss :))  se så lite snö det är kvar på våran gård. Men blickar man lite längre ner, så är det faktiskt en del kvar. Så denna sista april är det nog 
"tyvärr" inte snö fritt. Minns faktiskt inte när det var så här mycket snö kvar, i slutet på april??
Men det gör detsamma.... jag ska ändå jobba på sista april å första maj :))


Ha en fin dag!
Kramen♥

lördag 27 april 2013

Tjänat å gråa hårstrån!

Som jag berättat i ett tidigare inlägg, har jag ju blivit W+ kund. Så i går när jag var och handlade, tjänade jag 100 kronor på fyra varor. Det tycker jag är riktigt bra :)) för man kan ju inte påstå, att maten är allt för billig.
Så allt man tjänar är ett plus :))



Nu kanske det är dax att införskaffa något av dessa??? för i går kväll när jag skulle borsta håret, hittade jag några gråa hårstrån. Hur har det gått till, undrar jag???? eftersom jag inte ens fyllt 25 :))   men jag intalar mig själv att när jag stått och målat, har pensel hux flux målat några gråa strån  på mitt huvud hihihi, tror ni inte också att det kan vara så *L*

Ha en fin lördag!
Kramen♥

fredag 26 april 2013

Fredag!

  Gick av mina nattpass i morse, så nu har jag en ledig helg som väntar♥ 
  Här får ni en STOR kram mina goa bloggvänner. Hoppas ni får en
  fortsatt fin dag♥
  
  
  

torsdag 25 april 2013

Små skor med blommor.

Min svärmor är så skojsig mellan varven.. För ett tag sedan kom hon men gubbens små träskor från barndomen. Och hon hade även piffat till dem men några penseer, som hon ställt så vacker i skon :))
Min svärmor är så uppfinningsrik mellan varven hihihi. Om inte annat, tycker jag det var lite smått sött♥

Ha en fin kväll!
Kramen♥

onsdag 24 april 2013

Beslutsångest!


I går när jag var ner till Övik, tog jag hemma massa prover på badrumsgolv å tapeter. Men jisses vad svårt det är att välja. Får verkligen beslutsångest :))  men denna golvmatta tycker jag föll mig "ganska" bra i smak. Men vi är ju två som ska tycka till. Så nu återstår att se vad gubben tycker :))
Så någon ljus väggmatta med en snygg bord till, skulle bli som pricken över i´t.
Om ni får tycka till om golvet, vad säger ni då?

Ha en fin kväll!
Kramen♥

Visst är den vacker!

Så här såg min orkidee ut i somras, visst är den vacker♥ Vill nu önska er alla en fin dag i solen♥
Själv ska jag krypa ner i lopplådan och sussa efter nattjobb.
Kramen♥

tisdag 23 april 2013

Grått och trist!

Har varit ner till stan en sväng idag. Perfekt väder för det :)  Dottern hade tid hos ortopeden, för undersökning. Läkaren tittade och kände på hennes vader. Och efter dom hade pratat en stund, så sa han... att han skulle skicka en remiss till Umeå, där dom skulle göra ytterligare tester. Och hon skulle även få springa på löparband, för att kolla blodflödet i vaderna.
Sedan hon var klar där så kilade vi ner på stan  för att besöka optikern för att göra en synundersökning, för hon håller ju på med mopedkortet som ni kanske vet. Och synen var godkänd :)
Och jag var även och hämtade prover på matta och vägg till badrummet. Och sist men inte minst, så käkade vi på Sabway, ungdomarnas favoritställe :)

Ha en fortsatt fin tisdag!
Kramen♥

måndag 22 april 2013

Måndag!


Är så glad för:

* Att vi har kommit så långt med renoveringen
* Jag har börjat spackla väggarna i vårat sovrum
* Satt upp paneltaket i sovrummet
*Under veckan ska paneltaket upp i köket
* Ska börja lägga in golvvärmen i köket å hallen snart
* Mattläggarna ska komma och lägga matta å vägg i badrummet
* Alla tak är reglade på nedervåningen
* Köket och vitvarorna kommer början på Maj
*Åka och kika på tapeter och klinker
* Jag är ledig denna måndag
* Att jag älskar min familj

Ha en fin dag!

Kramen fina bloggvänner♥



söndag 21 april 2013

Bättre å bättre!

Bättre å bättre hos oss för varje dag. Dagarna som vi har haft sol, och blåst, har snön haft det jobbigt att ligga kvar. Man nästan ser hur den minskar dag för dag :))  men det är en del som ska bort ännu. Men varje dag som går, kommer vi närmare å närmare våren♥

Ha en fin söndag!
Kramen bästa bloggvänner♥

lördag 20 april 2013

Äntligen!

Äntligen har dottern fått remissen från ortopeden. På tisdag till veckan ska hon dit för undersökning. Så nu får vi se vad dom tänker hitta på med hennes onda vader??? för så här kan hon inte ha det längre. Eftersom hon gillar och träna, och idrotten på skolan gillar hon, faktiskt ett av dom bästa ämnena :)) Och sjukgymnasten har gjort allt för att hjälpa henne, att komma till rätta med problemet. Men inte lyckats hjälpa henne. Så nu ligger det på läkarens bord att ta  hand om detta. Så nu får vi se om det blir operation, eller inte??? håller tummarna att dom kan hjälpa henne :))

Ännu en vacker dag♥ Och det har varit bort så mycket snö här hos oss :))   Vi kanske inte behöver skotta snö till midsommar ändå, som jag trodde hihihi

Ha en fin dag!
Kramen♥


fredag 19 april 2013

Svårt att hålla mig här i från :))

Måste erkänna att jag har lite svårt att hålla mig härifrån hihihi. Man har fått så många goa och fina vänner genom bloggen♥ Det tillhör vardagen att få skriva och berätta, om lite ditten å datten :))

Ni som har följt mig länge vet ju att sonen fick en renoveringsbil till julklapp 2011. Och det har ju inte gått med någon "raketfart" det kan jag inte påstå. Men nu på slutet har han lagt i en överväxel, och jobbat riktigt bra. Så nu är bettan  ÄNTLIGEN klar :))  så på måndag har han fått besiktningstid. Gissa om jag har en son som är glad :))  ska visa en bild på bilen, någon dag framöver.

Själv har jag jobbar helg framför mig. Men det gör inte så mycket, för det är ju fredag, och den bästa dagen på hela veckan♥

Kramen på er♥

tisdag 16 april 2013

Matte är så tråkig....


Hej hopp på er alla!
Här kommer jag med ett litet inlägg. Eftersom matte har blivit så tråkig, och inte vill blogga nu. Så får väl jag hoppa in, och se till att bloggen håller sig lite flytande i alla fall hihihi
Vilka underbara dagar vi haft :))  förutom på söndag å måndag då regnade det. Och vet ni, då muttrade matte över det vädret med.... undra när hon ska vara riktigt nöjd???  jag gillar alla årstider :))  och det bästa är att vägen har blivit bar, för nu har matte tagit fram sin cykel. Och vi har tagit tre turer, ÄLSKAR att vara ute och motionera♥
Nu har jag inte tid att skiva mer, för jag och min syster Nova ska träffast och busa :))
Och ni.... tala inte om för min matte, att jag suttit vid datorn *Blink*
Kramen från Izor♥

lördag 13 april 2013

Ett tag!



Ser på min blogg, att några vill att vi snart ska vara klara :))  Men jag säger så här.... ni får nog vänta 1½ månad på mig, ungefär. Så resten av renoveringen av huset får ni se när vi flyttat in :))
Men som dom säger... när man väntar på någe gott :))

Kramar om er alla♥

fredag 12 april 2013

Bloggpaus!



Nu blir det bloggpaus hos mig. Återkommer nog inte förrän vi flyttat till vårat nya hus.
Ha det jättebra så länge goa vänner♥
Vi hörs!
Kramen från mig och Izor♥♥




Spara några slantar!

För några veckors sedan registrerade jag mig på W+. Hade tänk göra det för länge sedan, men har inte blivit av. Oftast varje veckan har dom bra erbjudande, och alltid hittar man någonting man vill ha. Eftersom jag är en "trogen" Willys kund och handlar där varje vecka, så tycker jag detta är perfekt. Visst jag vet att man ska gynna sin egen hemby, men jag är " faktiskt" dålig på det.

Om ni undrar varför jag var så dålig att kommentera hos er igår... då ska ni få höra. Det var så att jag hade dotterns "mini dator", och den var inte min " bästa vän" kan jag säga. Knapparna sitter inte där jag är van, utan lite huller om buller. Så efter en stund blev jag så trött, att leta alla bokstäver och siffror, så jag helt enkelt stängde av den.

Idag har vi den bästa dagen på hela veckan, visst är det fredag♥ Och det verkar bli soligt och fint även idag. Och snön som dom hade lovat i helgen, verkar dom ha backat på :))  och det protesterar jag inte så mycket emot♥

Om någon timme ska jag åka till stan, och klippa mig. Sedan blir det en sväng och titta på tapeter och golv. Nu börjar det verkligen ta sig, sa mordbrännaren hihihi

Ha en fin dag!
Kramen♥

torsdag 11 april 2013

Varm och gott!

Finns det något mysigare än att ta på sig ett par tjocksockar när man kryper i säng på kvällarna :))
Man blir alldeles varm i hela kroppen. För när man fryser om sina fossingar, blir hela kroppen kall.
Inbillning säger gubben... men han har aldrig testat, så han har faktiskt ingen aning om hur varmt och gott det blir :))

Ha en fin dag i solen!
Kramen

onsdag 10 april 2013

Tips!

Var på bibblan idag, och lämnade tillbaka några böcker. Nu har jag läst alla Camilla Läckergs böcker.
Å helt fantastiska var dom. När jag stod där framför bokhyllan och kikade, kom tjejen fram som jobbar där, och frågade om jag letade någon speciell bok. Undrade om hon kunde rekommendera någon....
Så denna bok tyckte hon jag skulle prova på, riktigt bra. Och jag har även ställt mig på kö, på Anna Jansons böcker.
Har någon av er läst något av Ninni Schulman eller Anna Janson?
Kramen♥

Vi kanske skulle behållit...


Så här såg förra köket ut. Vi kanske skulle behållit det hihihi. Visst tycker jag detta är en fin färg, men kanske just inte på ett kök??? Men inom 20 år kanske det skulle varit modernt igen *L* Tänk om man skulle ha behållit detta, å renoverat å köpt allt annat nytt. Det skulle vara rätt så knasigt :))

Idag blir det en tur till stan. Hade tänkt kika runt och fundera lite, på bland annat badrumsinredning.
Nu är det den skojiga biten som gäller, å det finns så mycket fint att välja på :))  men priserna kanske inte är riktigt lika fina??? :))

Ha en fin dag!
Kramen i solen♥

tisdag 9 april 2013

Kaffekaffetåren....

Kaffekaffetåren den är bra.... kaffekaffetåren vill ja ha.....


Visst är det ett måste att få sig en god mugg kaffe på morgonen, :))  undra annars hur dagen skulle bli hihihi. Eller när man har sovit efter nattjobbet, kommer liksom inte igång förrän man fått en STOR mugg :))  Jag är inte den som är så kräsen på vilken sort det är. Men får jag välja blir det helt klart GEVALIA :))

Vilken är er favorit?

Ha en fin eftermiddag/kväll!
Kramen♥

måndag 8 april 2013

Påsklovet slut!

Nu har ungdomarna börjat skolan igen, efter ett härligt påsklov. Men jag måste säga, att inte har man fått se mycket av dottern, detta lov. Förra veckan sovde hon över hos pojkvännen från Måndag till Torsdag. Men sov "faktiskt" hemma Torsdagsnatt. Sedan på Fredag åkte hon till vännen "E" och kom hem på Söndag. Och hon hann inte mer än hem, så kom pojkvännen på besök. Och så hade dom bestämt att hon skulle följa med honom hem på kvällen och sova där tills idag. Men jag/vi är så glad att hon har träffat en sådan fin pojkvän, dom ses ju varje dag, eftersom dom går i samma klass. Men man får passa på att puss på henne dom dagar man verkligen får se henne♥
Och i Onsdags firade dom 6 månader tillsammans. Och då åkte dom tåg upp till Umeå, shoppade å åt en god bit mat. Och hade det bara mys♥

Här skiner solen idag♥  Den "onödiga" snön vi fick i går, börja sakta men säkert smälta bort :))
Så nu är det väl ändå vårens tur att stå vid dörren♥

Har mitt sista nattpass i natt, sedan blir jag 8 dagars ledig :))

Ha en fin kväll!
Kramen♥



söndag 7 april 2013

Goa vänner♥

Dessa två godingar har haft en toppen helg tillsammans. Dom har varit goa vänner i många år, som ler och långhalm :))  för ca  2½ år sedan  sedan flyttade hon och hennes familj till Övik, men dom har ändå hållit kontakten med varandra :))  än om dom inte ses så jätteofta så har dom så roligt varje gång dom ses♥
Dotter kan berätta allt för henne, än vad det gäller. Det är så en god vän ska vara♥ Jag minns så ledsen dottern var, när hennes vän berättade att dom skulle flytta, många tårar rullade på hennes kind. Men jag tröstade henne och sa... ni bor ju bara ett stenkast från varandra. Så ni kommer att kunna ses ofta ändå :))
Men det är nog så... gammal vänskap rostar aldrig♥
Kramen♥

Måste bara visa!.



Måste bara visa. Så här ser det ut hos oss just nu. Sa jag inte att det skulle komma ett bakslag. Mycket riktigt. Började snöa i natt, och det håller fortfarande i sig. Och vi som hade fått snöfri väg :))  . Men nu vett i katten om man kommer sig fram :((
FY SÅ ONÖDIGT SÄGER JAG BARA!!!!
Kramen♥

lördag 6 april 2013

Inte länge kvar!


                                                                        
                                                                        
          Satt och räknade i kalendern igår. Och nu är det inte så långt kvar till sommar....


         Eller det kanske beror på vad man tycker är länge??? för mig är det 14 veckor :))
         Har faktiskt sökt en vecka längre, än vad perioden innefattar. Så 5 veckor blir det
         för mig i år. Varför spara på hög, när man kan njuta av ledigheten♥ 
         När har ni semester i år?
         Kramen♥
                                                    
                                                                      
       
                                                    
                                                                        
                                                    





fredag 5 april 2013

Fredag!

Har haft mig en riktig sovmorgon idag. Eftersom jag börjar mina nattpass i kväll. När jag vaknade lyste solen så vackert, kan man annat än bli glad♥ Men det tråkiga är, att jag ska sova bort hela helgen, och får missa det vackra vädret. Men oj vad ser jag......??? det ska bli snö hela Söndagen. Då är det ju ingen skada skedd av sova bort den dagen :))

Hälsokontrollen gick som en dans igår :)) enda anmärkningen var... att jag är ganska lågtryckad 100/60. Och det har jag märkt själv oxå, när man reser sig upp snabbt, snurrar allt runt runt med en himmelens fart. Men för övrigt har jag hälsan och välmåendet som en tjugo åring hihihi, eller hur var detta nu *blink* :))

Visst känns det mysigt när man tittar på bild ett, men visst gillar jag bild två med♥

Men tänk när vi bara får ta på oss joggingskor och lätta kläder, och gå ut i skog och mark :))
I stället för att bylta på sig lager på lager med kläder. Men nu kan det inte annat än bara bli bättre å bättre♥




Hoppas alla mina goa bloggvänner får en underbar helg med mycket sol och värme♥
Kramen♥♥

torsdag 4 april 2013

Hälsokontroll!

Godmorgon på er vänner!
Har min enda lediga dag i dag. Och naturligtvis så har man inbokade saker, ingen rast ingen ro :))  Har tid för hälsokontroll klockan 10:00 nere i stan. Eftersom jag är nattarbetare, så får vi gå på kontroller vart 6:e år. Tycker det är toppen :))
Ska även åka och köpa mera mat till Izor. Detta foder jag köpte, tycker han är toppen, och äter med god aptit :))

Men kan ni fatta..... fortfarande underbart väder♥ Undra vad vi gjort för att förtjäna det hihihi
Men vi bugar, tackar å tar emot :))  men ska jag vara riktigt ärlig, så kommer vi att få skotta mera av den vita varan :((   För ett bakslag kommer det alltid, var så säker.

Ha en fin dag!
Kramen♥

onsdag 3 april 2013

Massage!

På mitt jobbet har vi en thailänska som går praktik, hon ska vara 1-2 månader hos oss. Och som ni vet är dom ju "kanon" på detta med massage. Så i går kväll frågade jag henne, om hon kunde tänka sig ge mig lite massage? visst sa hon. Hujedamej vad ont det gjorde, ända in i merg och ben.
Men det kändes bra samtidigt att få sig en riktig genomkörare på ryggen och benen :))  men detta jobb som vi har, så får man både ont i rygg, axlar, nacke å armar. Så detta har hon inte gjort för sista gången hihihi

Kramen i molnen♥

tisdag 2 april 2013

Varför ska man byta :))??

Tänk så många fina mobiler det finns numera, både stora som små. Och alla dessa fina finesser.
Men jag är inte en av dom som behöver detta. Hade en Xperia ( liten) tidigare, men jag blev så galen på laddare som var glapp i tid å otid??? så jag kastade den långt ner i lådan. Och tog fram en mobil från "stenåldern" hihihi... här ska ni få se vilken åldring*L*
                                                                            *
                                                                            *
                                                                            *
                                                                            *
                                                                            *
                                                                            *
                                                                            *
                                                                            *
                                                                            *


Vad tycker ni??? inte kanske den modernaste. Men den funkar perfekt för mig, jag behöver bara kunna sms:a och ringa. Ungdomarna brukar skratta åt mig, och fundera om jag verkligen inte ska köpa mig en ny??? men nopp, denna duger gått åt mig :))


Ha en fin dag  i solen!
Kramen♥

måndag 1 april 2013

Annandagpåsk!

Idag har vi sista dagen på denna påsk. Helgen har varit riktigt bra, har som sagt varit ledig :))
Det bästa är att sonen kommer hem idag♥  Han har varit uppe i stugan med min mamma, pappa  å min bror. Där har det blivit skoter åkning för hela slanten, dom har säkert åkt 17-18 mil under helgen. Jag minns vad sonen var tjurig detta med att ta skoter kortet. Vi surrade på honom om detta, men han skulle först inte ta det. Men vi svarade honom.... att då blir det ingen skoterkörning för dig då heller. Efter många om och men, så gjorde han det i alla fall. Och det var ju tur det, för nu kan han ju köra hur mycket och när han vill :))  han fick nog blodad tand efter denna helg skulle jag tro :))

Så innan jag åker och jobbar mitt kvällspass, så blir det en tur till huset och dra några penseldrag.
Gubben åkte redan klockan sju i morse. Han skulle flytta ett fönster på toaletten. Det är tur att vädret är så fint :))  inte så skoj om det varit -25 grader, och stå ute i kylan och huttra hihihi

Denna kille har oxå haft en toppen helg. Och hur skulle han inte kunna ha det??? matte är ju hemma :))

Ha en fin dag!
Vi hörs♥
Kramen♥♥