klocka

måndag 30 april 2012

Valborg!

Vill önska alla mina goa bloggvänner en trevlig valborg. Själv ska jag jobba mellan 15:00- 21:00. Så när jag kommer hem får jag se hur det blir, om vi går och kikar på någon brasa eller ej!
Kramen på er♥

söndag 29 april 2012

Hjärtligt välkomna!

Om ni har vägarna förbi hos oss idag, är ni SÅ hjärtligt välkomna att stanna till och hjälpa oss :))  Något vidare jobb är det väl inte, men vill man ha varmt i vinter är det nog bara att bita i det sura äpplet och hugga i :))
Nå vad säger ni..... kommer ni hit eller inte??? :))  Så klart bjuder jag på en kopp kaffe, kanske låter det lite mer lockande då *L*

Vädret kan vi inte klaga på denna dag :))  solen skiner, helt underbart :)))
Ska ta mig en mugg kaffe och gå ut och sätta mig, och bossa lite över gubben  så han gör ett bra jobb *Blink*.
Ha en fin dag i den underbara solen!
Kramen♥

lördag 28 april 2012

Objudna gäster!

Vi har fått objudna gäster hos oss, dom har byggt sitt hus i våran lönn. Måste man inte fråga om lov först, eller??? om dom bara visste hur dyr hyran är, men det tänkte dom nog inte på, när dom bestämde sig för att bo här :))
Så nu blir det ett evigt kraxande här ett tag framöver, och det gillas inte. Och till råga på allt, är det utan för sovrumsfönstret!!!! Men vacker täckning har dom i alla fall, ingen tvekan om :))

Vill bara tala om att gubben har börjat kratta i dag. Det är ett gubbe jobb tycker jag :))
Så har vi lite tur kanske vi fixar hela gården innan sista april? Och i dag är även veden på intågande som vi beställt. Men i år vete katten om sonen ska få röra vedklyven, som sagt ni vet ju hur det gick i fjol.....
Ha en fin Lördag!
Kramen på er♥

fredag 27 april 2012

Den som spar han har!

Denna söta docka hittade jag hos mamma och pappa för ett tag sedan. Dockan fick jag av min morfar, men då måste jag har varit pytte liten, för det är ingenting som jag minns. Men hon " Annica" som hon heter, är verkligen inpackiterad så vackert. Men hon får stå som hon är, för har jag inte lekt med henne under alla dessa år, kommer jag nog inte att göra det nu heller *L*. Men som dom säger... den som spar han har :))

Har ni några saker kvar sedan ni var liten?

Äntligen Fredag goa vänner, och jag har ledighelg :))
Ha det gott!
Kramen♥

torsdag 26 april 2012

Blivit stora!

När jag tittar på denna bild, drömmer jag mig tillbaka när barnen var så här små. Tänk var har alla dessa år tagit vägen??? här är dom ett år. Och i mitten på Augusti fyller sonen 18 år och dottern 14. Mellan dessa två är det som att vända på en hand när dom var små, sonen tystlåten, försiktig och gjorde inte så mycket väsen av sig. Medan dottern var ett riktigt busfrö. Hon var busig på ett glatt sätt, lite som Emil i Lönneberga. Det hon inte klarade av, det kunde nog ingen :)) Minns speciellt ett tillfälle när hon var runt 1½ år. Gubben och dottern var ute på gården och då fick hon plötsligt se stegen som stod mot väggen. Och naturligtvis började hon klättra på den. Och gubben hade bara vänt bort blicken för ett ögonblick. Och i samma veva tittade grannen ut genom fönstret och såg detta. -Å jisses, titta sa han till sin fru, "J" är på väg upp på stegen.  Och när gubben vände sig om och såg detta, hade hon hunnit nästan hunnit upp på  halva stegen. Dagarna var verkligen fyllda med busigheter, från morgon till kväll.
Men det var tider det, nu behöver dom nästan inte oss längre? tycker dom i alla fall!
Kramen på er♥

onsdag 25 april 2012

Vakna till!

Har klivit upp för en stund sedan, sovit dom en prinsessa :))  och nu för att vakna till och känna sig någolunda pigg " så pigg som kan känna sig som nattuggla"  :))
Denna dryck är någonting man ABSOLUT måste ha, för att fungera dessa dagar :))  vad vore livet utan denna guda dryck?
Kaffe kaffe tåren den är bra, kaffe kaffe tåren gillar jag :))  Mmmmmmmm visst håller ni med? *Blink blink*
Kramen från nattugglan Carina♥♥

Grått och trist!

Idag är det ännu en grå och trist dag. Men för min del tycker jag att det är okey, eftersom jag ska gå och lägga mig. Men för ni andra som ska vara vaken, är det inte skoj. Men till helgen ska det bli ett strålande väder med 9 grader varmt och sol :))  vad passar bättre när man är ledig :))
Ha en fin dag!
God natt från mig♥

tisdag 24 april 2012

Framförhållning!

Tänk vilken framförhållning vi kvinnor egentligen har. Eftersom jag och Izor ska åka och träffa Nova m. matte för lite träning och bus. Då tänkte jag.... att förbereda maten kan vara en bra ide :))  sagt och gjort så blev det så ( makaronpudding som ni ser), och då behöver man inte stressa hem. Eftersom resten av familjen kommer hem efter klockan fyra, så då är det bara att värma maten. För ungdomarna har liksom inte tid att vänta, på att få äta. Tänk vad skulle dom gjort om dom inte hade oss? :))
Kramen♥

Sova flera dygn!

Japp, då var det dax för mattes nattpass igen då. Så nu ska jag sova tre dygn i sträck, hm vad tycker ni?  men det brukar faktiskt gå riktigt bra ändå :))
Så här beskriver matte mig:
Izor är faktiskt helt otrolig när det gäller detta med att sova dag och natt. Ända sedan han var valp, har det gått bra :))  jovisst var han lite små busig som liten, och ville helst leka när jag kom hem på morgonen. Så lite bus med honom fick jag offra innan vi gick och lade oss.
Men han vet så väl när jag kommer in genom ytterdörren på morgonen, då är det sova som gäller. Så då går han och lägger sig nedanför min säng, och ligger där tills det är dax att kliver upp vid halv tre. Inte ett ljud om att gå ut, eller någonting annat, han är bara bäst min goa älskling♥

Men idag ska han få bli så glad, han ska få träffa sin syster Nova :))
Först ska vi nog köra ett lydnads pass, efter blir det kanske, bara kanske en liten bus stund.
För det är någonting som står högt i topp :))  Perfekt att han får jobba lite, inför morgondagen, då är han extra trött. Och ev blir det en löprunda med husse i kväll!
Ha en fin dag!
Kramen från Izor och matte♥

måndag 23 april 2012

Regn och rusk!

Tvi vale vad vi har regn och rusk här idag. Men fördelen är ju att snön smälter bort, och det gillas :))  Skönt med studiedag för dottern idag, och ledig dag för mig. Men stackars sonen, han fick minsann ut i detta väder i morse. Eftersom han har praktik idag, så är det ingen ledigdag för honom. Väckte upp honom kvart över sex i morse ( hönsmamma ni vet) :))  Var ganska så säker på att han skule väcka mig, och få bli skjutsad
till jobbet. Men förvånad som jag blev gjorde han inte det. Han brukar ju alltid cykla på mornarna, men idag hörde jag hur han klädde på sig täckbyxor och hela munderingen, startade moppen och iväg. Blir inte lika blöt säger han, som om man måste cykla, och det är ju klart, det ligger någonting i det! :))

Nu är det bäst att försöka få upp dottern ur sin skönhetssömn, sedan tar vi bilen och rattar ner till stora staden.
Vi hörs senare idag!
Kramen på er♥

söndag 22 april 2012

Sista passet!

I kväll gör jag sista passet för denna gång. Och i morgon har jag ledig dag. Då tänker jag och dottern ha en mor och dotter dag på stan, eftersom dom har studiedag! Hon ska klippa sig, och kika efter en vår jacka.

Känns faktiskt underbart att solen lyser i dag, och några plusgrader. Har suttit ute och druckit kaffe och mått gott :)) Hoppas solen vid skina på oss i morgon oxå, det skulle verkligen gillas:))
Ha en fortsatt fin Söndag!
Kramen från mig och Izor♥

lördag 21 april 2012

Bjuden på!

I kväll när jag kom hem från jobbet, blev jag bjuden på grillad fläskfile, grillad majs och potatis sallad. Vilken toppen gubban man har i mellanåt :))
Kramen på er fina bloggvänner♥

Slaskigt väder!

Slaskigt och blött har vi ute efter våra vägar. I går när jag åkte hem från jobbet, hade det kommit en hel del snö! Trot detta gick det riktigt bra att köra, man fick för visso ta det ganska lugnt. Men märker efter detta år som jag jobbade som natthjälpare ( 2008-2009), och var ute och körde på natten har man liksom fått en ganska bra kör vana. Eftersom man fick köra i alla sorters väder lekar. Minns speciellt vid ett tillfälle, när jag skulle åka en tur på 12 mil fram och tillbaka. Ishalkan hade slagit till, kunde bara köra mellan 35-40 hela vägen.
Minsta lilla man gasade hurrade bilen i sid leds. Det jag tyckte var det sämsta med körningen var.... att vi åkte ensam på dessa rutter!!!
Men trots detta  gick det ju bra, jobbade på detta vikariat i 1½ år.
Men nu känner vi oss ganska så nöjda med snö va???
Nu önskar vi att solen tittar till oss :))
Ha en fin dag!
Kramen från mig och Izor♥♥

fredag 20 april 2012

Doftar ljuvligt!

Jag har provat många olika parfymer genom åren. Visst har jag hittat en och annat som jag trivts med. På min arbetsplats hade jag en kollega som sålde "Mary Key" och jag funderade med henne om hon kunde tipsa om någon parfym som luktade gott, och inte allt för starkt?!
Då tipsade hon mig genast om denna.... så nästa dag tog hon med sig ett prov. Och jag föll för doften omedelbart. Riktig mild och rar var den :))  och inte speciellt dyr heller ( 359 kr). Om ni går i parfym funderingar, tycker jag absolut ni ska testa denna.
Och ni vet ju även att man kan smaka på parfymen, och se om den passar er.
Smakar den sött... passar den er
Smakar den beskt... passar den ej
Ha en fin mys Fredag♥
Kramen♥

torsdag 19 april 2012

Vacker eller vad?

Vacker, eller vad?  Vet inte hur jag ska göra med denna orkide, den står nu i köksfönstret.
Men man kan ju inte säga att den ser någe vidare ut! Men jag vill liksom inte kasta den heller.
Kanske den får hyra en plats bakom någon gardin så länge, så får vi hoppas att den blommar igen :))
Hur brukar ni göra med era orkideer?

Solen skiner idag, men det verkar ändå lite smått kyligt. Förra året hade vi krattat gräsmattan veckan innan sista April, om jag inte minns helt fel? men klart när det inte är någon värme, kan ju snön omöjligt försvinna!!!
Ha en fin dag!
Kramen♥

onsdag 18 april 2012

Slöar dag!

I dag har det varit en riktig slöar dag för mig. Faktiskt inte gjort många knop, förutom ja, det vanliga. Mat, tvätt och lite annat smått och gott. Izor fick sig en dusch här på eftermiddagen, så nu är han så burrig och fin, bara borstningen som fattas men det får bli i morgon. Och mycket läsning har det blivit, att man nästan fick dåligt samvete. Så klockan sex skulle gubben ner på möte på klubben, så då passade jag och Izor på att hänka på. Så då fick det bli en riktig rask promenad hem, så man fick förbränna några kalorier denna dag :))

Så nu är det sista dagen på långledigheten, kör i gång i morgon med mina fyra kvällar över helgen. Tänk att 8 dagar kan gå i sådan rasande fart???? men vips så är det ledigt igen :))
Ha en fin kväll kära bloggvänner!
Kramen♥

Torr till blöt!

Visst är jag pälsig och fin när jag torr i min päls, men titta då på denna bild............
Kan ni verkligen tro att detta är jag, smal och eländig efter en simtur, stackars, stackars lilla jag......

Ska tillägga bilderna är från förra sommaren!!!

Tredje och sista!

Strax dag att att sjunka in i den tredje och sista boken i denna serie! Vilka fantastiska och bra böcker! Tänk jag som har varit en som nästa varit allergisk mot att läsa???
Men sedan jag läste Millenium av Stig Larsson, har jag liksom fastnat i läsvärlden :))
Så efter denna serie är läst klart, så blir det en annan som jag fick tips av tjejen som jobbar på biblioteket, ganska lik Viveca Stens böcker, tror den serien innehåller 10 böcker?
Kramen♥

Gräsmattan vit igen då!

Japp, då var gräsmattan hel vit igen då! Inte roligt med sommardäck dessa gånger. Men man får köra med tunga rätt i munnen, så fixar sig det mesta!
Men det verkar bli en lovande dag med sol :))  och det tackar vi inte nej till, eller hur? :))
Ha en fin dag!
Kramen♥

tisdag 17 april 2012

Bara därför att....

Bara därför att jag här om dagen ställde ut dessa möbler i min sol hörna, vad händer???
Jo, det snöar så klart?! Vem vill sitta här ute och fika sitt morgonkaffe nu, inte jag iaf!!!
Jag känner mig så sur över detta väder, jag som hade hoppats på att få kratta gräsmattan och fixa till ute på gården inom snart tid, men pyttsan, det får man se i stjärnorna efter....
Kramen i snön♥

Pärpalt recept!

Här kommer receptet på pärpalten, som många undrade vad det var:

# Potaits
# kornmjöl
# vetemjöl
# salt

Skala och riv potatisen,  i ett rivjärn, jag brukar använda köttkvarnen på assistenten.
Häll potatisen i en bunke, blanda i kornmjöl och vetemjöl. Rör om till en jämn smet, men ta dock inte så mycket vetemjöl. Detta gör att palten blir för hårt, och salta efter behag.
Sedan gör ni bollar som ni sedan plattar ut, lägger dom i uppkokat och saltat vatten. Jag brukar använda kitteln, eftersom det behövs en del vatten ca: 4 liter. Sedan låter ni palten småkoka i ungefär en timme.
Och som jag brukar göra, ett hål mitt i palten med smör i och mycket lingonsylt.
Tycker att ni ska bjuda era nära och kära på denna goda mat, blir säker uppskattat :))

Nu börjar solen titta fram här hos oss, men enligt vädergubben skulle det bli snö idag???!!!
Det blir en tur ner till stan med pappa och mamma idag, mamma ska till tuttdoktorn, men det är nog sista gången. Eftersom dom brukar väl sluta vid 74 år?, och hon fyller 73 detta år.
Sedan röstar jag på att vi skulle gå och äta lunch tillsammans, det är alltid lika trevligt :))
Vi hörs senare!
Kramen♥



måndag 16 april 2012

Super duper gott!

Denna goda mat fick jag hämta hos mamma i helgen, visst är det pärpalt.
Att få steka upp i mjölk med mycket smör och lingonsylt till, det är mumma det :))
Så till middag har jag glada barn när detta kommer att serveras :))  dom bara älskar det!
Vi oxå för den delen!
Tack goa mamma♥

Träffas!

I dag ska Izor få träffa och busa med sin syster Nova. Det var faktiskt ett bra tag sedan dom sågs. Men jag har inte berättat det för honom ännu, törs liksom inte säga hennes namn.
Behöver bara säga Nova så är han som en pipande propeller runt runt och fram till dörren.
Att få busa med busiga syster är någonting som är det bästa, näst efter att gosa med sin rara matte då *blink*. Titta så fint vi sitter och väntar :))  Kanske är det någon belöning på gång *L*
Ha en fin dag i solen vänner!
Kramen♥

söndag 15 april 2012

Titanic!

I kväll har jag och en arbetskamrat varit och tittat på Titanic i 3D. Men jag måste säga att jag blev lite smått besviken, trodde faktiskt att det skulle vara mera effekter, än vad det var. Men eftersom jag tycker att detta är en riktigt bra film, " tårarna rullar på kinden" så gick det bra ändå.
Nu var det 10 gången jag såg denna, alltid lika bra varje gång :))
Visst är det så, att man kan se vissa filmer flera gånger, eller vad säger ni?
Önskar er alla en god natt♥
Kramen♥

Märkta bananer!

När jag var och handlade här om dagen, köpte jag bananer. Och när jag kom hem och skulle packa upp, såg jag att det stod någonting på dem. Titta får ni se....
Vem kan ha skrivit detta må tro???  Konstigt!!!!

Skämt och sido så är det dottern som busat lite med pennan, och skrivit detta.
Men det kan ju faktikt ha varit sant att någon på affären gjort det :))

Idag ska vi gå och titta på dotterns match här på byn, heja heja och lycka till!

Okey, jag vet att det är bara Söndag ännu, men ville ändå göra ett inlägg :))
Ha en fin dag i solen!
Kramen♥

fredag 13 april 2012

Trevlig helg!

Med denna bild vill jag och Izor önska er en trevlig helg. Må solen skina över er mina goa bloggvänner :))
Ha det så gott, så hörs vi på Måndag igen!
Kramen♥

torsdag 12 april 2012

HURRA!!!!!

Hurra hurra va jag är gla, SOLEN har kommit på besök, hoppas den är här för att stanna :))
Nu ut som en raket med kaffemuggen och njutaaaaaaaa :)))
Kramen♥

Uppehåll!

Nu är det uppehåll från regnandet hos oss, trevligt :))  Ska strax skjutsa dottern till sin pojkvän, efter det får det nog bli i långpromenad med vovs. Får passa på medans regnet håller sig borta. Man riktigt ser hur det hänger i luften!
Kramen♥

Tråkig ledighet!

Denna ledighet började inte bra minsann! Jag som hade tänkt fixa och dona här hemma, fönsterna skulle bli putsade och upp med nytt. Men inte är det någe roligt nu när det regnar och snöar omvart, känns liksom meningslöst! Men men så är livet, man får inte alltid som man önskar sig.

Jag håller verkligen med denna lilla gubbe ovan.... SOL SKIN!!!!!

Oj vad detta inlägg blev trist och klagit, men man kan ju inte känna sig på topp jämnt?!

Här bjuder jag på en bild av snyggingen♥ som alltid är på topp, ovasett vädret :))


Ha en fin dag mina vänner!
Kramen♥

onsdag 11 april 2012

Livsfarligt!

Som ni ser står gubbens rullskidor nere i garaget och väntar på nästa tur. För några veckor sedan köpte han sig ett par, så nu blir det varvning mellan löpning och rullskidåkning för honom! Sicken vansinnig ide att åka på dessa, jag har bara ett ord för detta..... LIVSFARLIGT!!!!!
Kramen♥

Regn och rusk!

Regn och rusk även hos oss idag, +3 grader. Riktigt hundväder som vi säger, visst är det en baksida med hund en sådan här dag! Men det gör mig ingenting, Izor är ändå min älskling♥

Idag blir det en tur till stan med sonen, dottern och en kompis till henne. Dottern ska shoppa lite kläder och sonen hade tänkt klippa sig. Men det blir bara lite toppning, eftersom han tänker spara ut sitt hår. Och veckohanling får det nog oxå bli, eftersom mina små möss gråter i kylskåpet :))
Men vovsen han får stanna hemmma idag, för ovanlighetens skull. Eftersom han gillar dock inte att åka bil, när man går mot dörren blir han glad och kommer springande, men när man tar fram bilnycklarna lägger han sig på sin dyna igen. Sitter nog fortfarande i sen han var valp, mådde som en usling och kräktes vid flera tillfällen. Det är väl som dom säger... en hund glömmer aldrig!
Ha en fin dag!
Stora kramen från mig och Izor♥♥

tisdag 10 april 2012

2-2 blev det!

2-2 blev det när det gällde dagens middag. Jag och sonen tyckte det var toppengott, gubben och dottern  tyckte inte det var lika smarrigt! Nästa gång blir det att testa en annan sort :))
Man kan ju faktiskt inte dömma ut det efter bara en gång, eller vad säger ni? :))

Fortfarande regn, snö och rusk hos oss :((
Därför vill jag bjuda på denna härliga sommarbild på vovs i varma vattnet :))

Måste testas!

Har sett denna sås på reklamen flera gånger och tänkt... denna måste jag prova.
Så när jag var och handlade gick jag och kikade om jag skulle hitta, efter mycket letande hittade jag den tillslut, låg där sillen fanns. Så idag blir det premiär för denna.
Men när dottern såg detta sa hon... det där ska jag inte äta??? är inte gott!
Ja ja sicka barn, men hon säger nog annat när hon smakat :))
Har någon av er testat detta?
Kramen♥

Ledighet!

Tjena min rara bloggvänner i Sveriges avlånga land. Nu har jag gått av mina nattpass och inlett min långledighet :))  Helgen har gått bra, trots att jag inte fått umgås med familjen.
Kändes lite trist, min gubben som varit ledig dessa fyra dagar. Och när jag går av jobbet, då går han på, så kan det vara ibland.
Men nu känns det underbart att få vara ledig :))  men vädret känns inte lika härligt, snöblandat regn, och vi som lagt på sommardäcken. Och enligt vädergubben så ska detta hålla i sig hela veckan :((

Men hur har ni haft det under dessa påskdagar? ätit mycket ägg och godis kan jag förstå :))
Ha en fin dag!
Kramen♥

söndag 8 april 2012

Tjoho här kommer jag!

Tjoho matte nu kommer jag springande till dig med pinnen. Denna bild är tagen på sen sommaren. Och som ni förstår och ser så älskar jag pinnkastning :))
Blir aldrig trött på detta :)) för man får alltid belöning när man kommer med den och sitter fint!
Kramen från Izor♥

lördag 7 april 2012

Påskägg!

I Torsdags när jag var och handlade såg jag en låda med påskägg. Tänkte att jag skulle köpa var sitt till barnen. Sagt och gjort så blev det, fyllde det med godis så klart. Så när jag kom hem lade jag ägget på bänken, när sonen kom från jobbet, sa han.... - vem rår om ägget?
- Det är ditt svarade jag, tänkte att jag skulle överraska med ett ägg fullt med godis, det är ju påsk. Visst är mamma snäll som köpte detta :))  Efter en stund säger han....
- Det har gått lika bra med godis i en påse oxå???
- Okey, men jag trodde du ville ha ett ägg, som förr i tiden *L*
Ha en fin dag!
Kramen♥

fredag 6 april 2012

Långfredagen!

Snart är denna dag till ända. Har varit och uppvaktat ett kusin barn på hennes 18 årsdag.
Nu håller jag på att griljera skinka, får kanske ta sig en smakbit innan jobbet i kväll.

I kväll kör jag igång med mina fyra nattpass, går av på Tisdagsmorgon. Känns faktiskt lite tråkigt när gubben är ledig! Men det blir ju lite extra slantar i börsen en sådan här helg :))
Och påsken brukar vara en helg som bara svischar förbi.
Vill nu önska er en fortsatt trevlig påsk :))
Kramen goa bloggvänner♥

torsdag 5 april 2012

Snart två år!

Snart har jag bloggat i två år. Och nu funderar jag lite.... vad ni tycker?

# Tycker ni jag bloggar om samma sak hela tiden
# För mycket om min familj
# Eller om vovsen
# Eller tycker ni att det är bra som det är

Ni får gärna tycka till om jag ska förändra någonting
Kramen♥

Å vad det flyger och far!

Idag åker jag till blåkulla tur å retur. Är det någon som vill hänga med :))
Ha en fin Skärtorsdag!
Kramen vänner♥

onsdag 4 april 2012

1 år!

Nu är det  år sedan sonen krossade tummen i vedklyven. Det var riktigt obehagliga att se måste jag erkänna, allt var bara som ett köttsår. Och inte tala om hur ont han hade, med full rätt. Men under detta år har tummen blivit riktigt bra, han har fått tillbaka nageln, dock inte vacker men den sitter där i alla fall.
När vi satt på akuten och väntade, frågade jag honom flera gånger om det gjorde mycket ont, dum fråga egentligen!
Efter en stund tittade han på mig och sa: - Men mamma, kan du bara vara tyst en stund
Så vi är innerligen tacksam att det gick så bra som det gjorde, sonen hade ju faktiskt kunnat blivit tumlös, men han hade en skyddande ängel vid sin sida :))
Ha en fin dag!
Kramen♥

tisdag 3 april 2012

Börjat blomma!

Min kaktus har börjat blomma igen. Men någonting jag funderar över.... den blommar både höst och vår, ska den verkligen göra det??
Fast inte mig i mot, den är så otroligt vacker när det är fullt med blommor på :))
Kramen♥

Trött!

Så här trött blir man när man ska följa med husse på en mils springning på kvällen. Och ni vet ju att allting kommer dagen efter *L*
Men det gör inte så mycket, eftersom jag gillar att röra på mig :)). Och att få vara ute är det bästa jag vet. Så nu tänker jag bara softa och ta det lungt, tills matte säger ordet " UT"
Ha en fin dag!
Kramen Izor med matte♥

måndag 2 april 2012

Kommer hem!

Pratade med mamma i morse, och hon berättade att pappa ska få komma hem i från sjukhuset idag. Jag är så glad att operationen gick så bra och han känner sig pigg, för när man kommer upp i hans ålder kan ju faktiskt vad som helst tillstöta.
Och han tycker det är skönt att få komma hem och äta riktig mat igen *L* ni vet ju sjukhusmaten är ju inte den bästa.
Så efter en månad ska han på återbesök!
Kramen♥

Skrockfulla!

Är ni en av dom som kan lägga nycklarna på bordet, eller inte? Eller känner ni något obehag över det. Eftersom jag inte är speciellt skrockfull av mig, så tycker jag inte att det gör någonting. Samma med om man ser en svart katt, ska man spotta tre gånger, men det är ingenting jag heller gör.
Är ni skrockfulla av er?

Här skiner solen idag, och -5,5 grader :))  och som man kan förstå vädergubben så ska detta hålla i sig några dagar.
Ha en fin dag!
Kramen♥

söndag 1 april 2012

Titta vad som kommer ner!

Titta vad som kommer ner hos oss nu, visst är det snö. Riktigt busväder, huja mig.
Jag som trodde att våren var på intågande, men dessa bakslag kommer alltid varje år.
Det heter väl inte Aprilväder för intet kan jag tro!
Jag hoppas att det är övergående, annars blir man ledsen i ögat.
Kramen♥

Blandad helg!

Har varit en blandad helg för oss. Som ni vet var det ju begravning i Fredags efter min goa moster. Det som jag kände inför detta var... hur det skulle gå för min mor, eftersom hon och min moster hade så stark relation till varandra. Men det gick faktiskt riktigt bra, ja, så bra det kan gå. Men det känns ändå skönt för henne att hon fick lämna sin onda kropp och flytta till ett bättre ställe!

I går kväll var jag och gubben på kalas. Det var gubbens kontors kollega som hade sin 40års fest i Övik. Där han hade abonnerat en fin och mysig resturang. God mat och trevligt sällskap :)). 

Idag har vi lurar dagen, det är ju den 1 April. Brukar ni luras någonting denna dag? :))
Men jag luras inte nu när jag säger att det är dax att ta fram snöspaden och skotta.
Just precis, här snöar det för fulla muggar, trist men sant!
Ha en fin dag!
Kramen♥